В.Гройсман: Маємо розпочати інтенсивну підготовку до остаточного
21.10.15

 
В.Гройсман: Маємо розпочати інтенсивну підготовку до остаточного прийняття законопроектів, які стосуються запровадження безвізового режиму для українців

Маємо розпочати інтенсивну підготовку до остаточного прийняття законопроектів, які стосуються запровадження безвізового режиму для українців. На цьому наголосив у п’ятницю Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман під час брифінгу по завершенні робочої наради з питань підготовки законопроектів, спрямованих на виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України за участю урядовців та експертів у п’ятницю.

В.Гройсман підкреслив, що запровадження безвізового режиму є надзвичайно важливим, і нинішній склад Верховної Ради «повинен поставити крапку у питанні віз і візового режиму для України». «Для цього треба прийняти ряд відповідальних рішень», - зазначив керівник Парламенту, зауваживши, що відповідний пакет законопроектів надійшов до Верховної Ради пізно, і їх якість, «на превеликий жаль, викликає багато зауважень».
«Тому моїм завданням було об’єднати депутатів, керівництво комітетів, фракцій і груп, Представництво Європейського Союзу, а також Уряд в єдину команду, яка б могла до другого читання привести ці законопроекти до другого читання у відповідність до Плану дій щодо запровадження безвізового режиму і у відповідність до європейського законодавства», - сказав В.Гройсман.
«Треба покінчити з чергами в посольствах, з купою документів, які люди подають тільки для того, щоб спокійно виїхати на територію Європейського Союзу», - наголосив керівник Парламенту.
 
 
Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА
123