Ви звертались в районну раду!
25.04.17

Чечельницькою районною радою протягом І кварталу 2017 року здійснювалися заходи щодо забезпечення вимог Закону України «Про звернення громадян» та організації виконання Указу Президента України від 07.02.2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

З початку поточного року в  районній раді прийнято  55 письмових заяв від жителів району, основна частина яких (45) - це заяви на отримання матеріальної допомоги на лікування. Решта звернень  стосувалися отримання земельних ділянок у власність, зауваження в роботі працівників сільських рад та інші.

Згідно із затвердженими графіками особистого прийому громадян в січні – квітніпоточного року керівництвом районної ради проведено 24 прийоми громадян, у т.ч. виїзних прийомів громадян на зборах села – 10.

В районній раді забезпечено функціонування електронної пошти для відправлення звернень громадян в електронній формі chechrayrada@ukrpost.uaта впроваджено спеціальну форму, яка функціонує на офіційному веб-порталі районної ради  у розділі «Контакти». Протягом звітного періоду до районної ради  надійшло 3 електронних звернення.

123