Від Вінниччини в зону АТО направлено допомогу на суму більше

 

Від Вінниччини в зону АТО направлено допомогу на суму більше ніж 23 мільйони гривень
 

Учасникам АТО та жителям звільнених від терористів населених пунктів Донецької та Луганської областей з Вінниччини надано продуктової та іншої допомоги – 2052,4 тонни, 1695 бронежилетів, 763 каски, 2713 пар взуття, 94,55 тонн засобів індивідуальної гігієни на загальну суму понад23 мільйони гривень. 

До збору гуманітарної допомоги на понівечений війною Донба, долучаються волонтерські громадські організації, населення краю та представники влади. Зокрема, працівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади зібрані кошти для придбання теплих речей для військовослужбовців в зоні АТО на суму 90 тис. 151 грн.

Для бійців 9-го батальйону територіальної оборони областю направлено: 450 комплектів теплого одягу, взуття, білизни та пересувна лазня.

Крім вінницьких волонтерів активну позицію на Вінниччині займають представники обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Станом на 1 січня 2015 року обласною організацією Товариство Червоного Хреста України у Вінницькій області, для внутрішнього переміщення 1737 осіб з Криму та східних регіонів України на територію Вінницької області, була надана гуманітарна допомога на загальну суму 254,011 тис.грн., а також надана допомога Військово-медичному клінічному центру Центрального регіону, де лікуються поранені в зоні АТО бійці, засоби гігієни і марлеві комплекти на загальну суму 10 тис. грн.
 
Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА