Відбірковий етап фестивалю "Проліски надії" завершився
06.03.17

Завершився відбірковий етап районного фестивалю учнівської та вчительської творчості «Проліски надії – 2017».  

На сценах навчальних закладів яскраві та неповторні грані своїх талантів демонстрували юні артисти та їх наставники. Представники кожного загальноосвітнього навчального закладу зачаровували журі неповторністю та оригінальністю своїх вокальних та хореографічних виступів. 

В цілому проведення відбіркового етапу фестивалю вкотре засвідчив, що рівень виконавської майстерності та сценічної культури учасників художньої самодіяльності з року в рік зростає. Конкурс сприяє виявленню обдарованої учнівської молоді та розвитку творчих здібностей. В результаті, було відібрано найяскравіші номери, які будуть представлені на обласному конкурсі «Проліски надії - 2017».   Бажаємо учасникам успіхів, нових творчих задумів, відкриттів, оригінальності номерів.

10 березня 2017 року в районному Будинку культури відбудеться мистецький звітний концерт вчительських та учнівських колективів загальноосвітніх навчальних закладів району у рамках проведення обласного фестивалю «Проліски надії-2017».  Щорічно фестиваль збирає творчих учнів, учителів, батьків Чечельниччини для представлення мистецьких звітів художньої самодіяльності навчальних закладів.

123