Відбулась 29 сесія районної ради 7 скликання
24.06.20

Сьогодні, 24 червня 2020 року голова районної ради  Сергій П'яніщук провів пленарне засідання 29 сесії районної ради 7 сликання. Враховуючи, що дію адаптивного карантину продовжено  до 31 липня та у зв’язку із  зростанням  захворюваності  на COVID-19, зібрання пройшло в закритому режимі. Також слід зазначити, що всіх необхідних протиепідеміологічних заходів було вжито.  В роботі сесії взяли участь лише  районні обранці, депутат обласної ради запрошені керівники установ, що інформували присутніх по профільних питаннях, які були включені до  порядку денного та працівники виконавчого апарату районної ради. Перед тим як розпочати засідання Сергій П'яніщук закликав присутніх  вшанувати хвилиною мовчання всіх загиблих на Сході України. 

На порядок денний сесії винесено було 22 питання. Розпочавши роботу, депутати заслухали звіт директора комунальної установи "Чечельницький інклюзивно- ресурсний центр", обговорили доповідь та визнали роботу установи задовільною. Далі про хід виконання комплексної Програми духовного відродження  та розвитку культури в Чечельницькому районі поінформувала присутніх Аліна Шумило, завідувач сектору культури, молоді та спорту Чечельницької РДА. 

В ході сесії обранці району внесли зміни до  Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів Державної служби України  з надзвичайних ситуацій Чечельницького району та Єдиної правоохоронної Програми "Безпечна Чечельниччина" , затвердили склад постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу  на зайяття вакантної посади керівника комунального закладу охорони здоров'я, затвердили  Положеня про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту їдальні та харчоблоку в КЗ "Чечельницька  СЗШ І-ІІІ ст. № 1".

З метою покращення якості надання медичних послуг, налагодження та вдосконалення роботи медичних закладів,  прийнято ряд рішень , що стосувалися оренди майна та приміщень КНП "Чечельницький ЦПМСД" та КНП "Чечельницька ЦРЛ".

Попрацювали депутати, розглянувши та ухваливши кілька рішень, що стосувалися оренди приміщення АПК, яке  раніше передано було на баланс районної ради, затвердили угоди на передачу субвенцій для придбання спеціалізованих  легкових автомобілів для надання первинної медичної допомоги та на придбання шкільних автобусів.

Про  затвердження звіту виконання районного бюджету за І квартал 2020 року та інших питань фінансового характеру доповіла Ніна Решетник, начальник фінансового управління Чечельницької РДА. Депутати внесли зміни до районного бюджету. 

 Наостанок перший заступник голови РДА Віталій Савчук поінформував присутніх щодо економічної ситуації в районі в період карантину.

Підсумував пленарне засідання 29 сесії, висловив свої зауваження та пропрозиції для подальшого врахування в роботі голова районної ради Сергій П'яніщук.

З  ухваленими рішеннями можна ознайомитись на офіційному сайті Чечельницької районної ради.

 

 

123