Відбулась остання чергова сесія райради 7 скликання
25.09.20

25 вересня 2020 року, в  актовому залі районної ради  під головуванням очільника районної ради Сергія П'яніщука  відбулась 30 чергова сесія районної ради 7 скликання. В пленарному засіданні взяли участь 15 депутатів районної ради. Перед початком засідання присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих на Сході України.

Не порушуючи традиції, пленарне засідання розпочали з привітань та вручення грамот. За вагомий внесок в розбудову місцевої демократії, активну громадянську позицію, участь в громадському житті району та з нагоди ювілею привітали та вручили грамоту депутату районної ради Віктору Бенері.Також з нагоди ювілею привітали керуючого  справами апарату районної ради Ганну Лисенко. Почесну місію виконали голова райдержадміністрації Олег Храновський та голова районної ради Сергій П'яніщук вручивши Почесну подяку  фінансового департаменту Вінницької облдержадміністрації начальнику фінансового управління Чечельницької райдержадміністрації Ніні Решетник за високий професіоналізм та вагомий внесок в розвиток фінансової системи області. Також привітали депутата районної ради Валентину Черняк з днем народження,який вона сьогодні святкує.

Голова районної ради поінформував про роботу в міжсесійний період, загострив увагу присутніх на кадрових змінах що відбулися, представивши нового голову Чечельницької райдержадміністрації Олега Храновського, який звернувся до присутніх з коротким виступом. Далі депутати перейшли до  затвердження порядку денного, який склав 20 питань  та до їх розгляду.

Першим питанням порядку денного був звіт голови Чечельницької районної ради про свою діяльність з листопада 2019 року по жовтень 2020 року. Голова районної ради Сергій П'яніщук доповів про роботу в зазначений період та за роботу районної ради 7 скликання загалом . Депутати одностайно підтримали зазначений звіт.

Присутні заслухали інформацію про хід виконання комплексної Програми соціальної підтримки учасників АТО (ООС) та членів їх сімей на 2018-2022 роки, та виконання комплексної Програми роботи з обдарованою молоддю на 2018-2022 роки.

В ході засідання сесії депутати прийняли рішення про створення комунальної установи "Чечельницький центр професійного розвитку педагогічних працівників" та затвердили його Статут, затвердили фінансові плани КНП "Чечельницький ЦПМСД" та КНП "Чечельницька ЦРЛ" на 2021 рік, продовжили контракти керівникам комунальних установ "Чечельницький трудовий архів" та "Чечельницька районна друкарня", погодили укладення контракту з головним лікарем КНП "Чечельницька ЦРЛ" Могилою Сергієм Миколайовичем тощо.

Було внесено зміни до районних довгострокових програм : Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населенних пунктів та об'єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій  Чечельницького району на 2016-2020 роки Єдиної правоохоронної Програми "Безпечна Чечельниччина" на 2020-2024 роки та  районної Комплексної Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції (Операції Об'єднаних сил) та членів їх сімей  на 2018-2022 роки,  до рішення 27 сесії  районної  ради 7 скликання від 20 грудня 2020 року № 580 «Про районний  бюджет на 2020 рік», затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2 квартал 2020 року , договори про передачу видатків і міжбюджетних трансфертів із сільських та селищного бюджетів .

Наприкінці засідання голова районної ради Сергій П'яніщук подякував усім депутатам за злагоджену та конструктивну роботу, зазначивши, що це є результатом потужної підготовки в  досесійний період.

 

 

123