Відбулась сесія районної ради
22.12.15

18 грудня 2015 року відбулась  2 сесія Чечельницької районної ради 7 скликання .В роботі сесії взяли участь голова,  заступник голови , голова районної державної адміністрації ,  депутат  Вінницької обласної ради,керівники служб, управлінь і відділів районної державної адміністрації, голови місцевих рад району, працівники галузей освіти, культури, медицини та громадськість Чечельниччини.

Розпочинаючи  роботу сесії, голова районної ради Сергій Вікторович П’яніщук  повідомив про створення в районній раді двох  депутатських фракцій:

·         фракції районної організації «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»;

·         фракції районної організації «Всеукраїнське об’єднання «Свобода»;

 На порядок денний пленарного засідання було винесено 26 питань, головними з яких були питання«Про регламент Чечельницької районної ради 7 скликання»,«Про Програму економічного і соціального розвитку Чечельницькогорайону на 2016 рік» та «Про районний бюджет на 2016 рік».                      З регламентом Чечельницької районної ради 7 скликання ознайомив присутніх голова Чечельницької районної ради Сергій Вікторович П’яніщук. Програму економічного і соціального розвитку Чечельницького району на 2016 рік депутатам та запрошеним представив начальник відділу економіки  та  торгівлі районної державної адміністрації Віталій  Володимирович Савчук. 

  З проектом районного бюджету на 2016 рік присутніх ознайомила начальник фінансового управління районної державної адміністрації Ніна Олександрівна Решетник. Під час розгляду відбулось  обговорення даного питання, в якому взяли участь як депутати, так і запрошені на пленарне засідання. В  результаті обговорення депутатами одноголосно було вирішено прийняти районний бюджет на 2016 рік.

 Жваве обговорення викликало затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Зважаючи на пріоритетність даних рішень, їм була приділена значна увага депутатського корпусу.

 Крім того, депутатами було затверджено Перспективний план роботи районної ради 7 скликання на 2016 рік, внесено зміни до районного бюджету 2015 року .

 

 

 

 

123