Відбулася щотижнева нарада при голові РДА
24.07.17

В ході зібрання голова районної державної адміністрації заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію в районі за окремими галузями, а також озвучив низку робочих доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

«У районі склалася ситуація, коли борг по заробітній платі медичним працівникам та освітянам сягає 4,4 млн. грн, а це неприпустимо, - наголосив Сергій Пустовий. - У другому півріччі ключовим питанням є фінансування медичної та освітньої галузі району. Маємо думати про оптимізацію, скорочення видатків і разом з тим – про збільшення надходжень до місцевих бюджетів».

Крім того, під час наради начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимир Котенко інформував про хід жнивної кампанії в районі. За його словами, аграріями району вже завершено збирання озимого ячменю, урожайність якого склала 50 ц/га. Йде до завершення збирання озимого ріпаку.  Всі сільськогосподарські підприємства району приступили до збору озимої пшениці.

На закінчення, голова районної ради Сергій Пʾяніщук зазначив, що 21 липня відбулася чергова 13 сесія районної ради, на якій прийнято рішення по всіх розглянутих питаннях. З детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному веб-сайті районної ради. 

   

123