Відбулось чергове засідання обласної комісії з питань надання

 

Відбулось чергове засідання обласної комісії з питань надання земельних ділянок у власність або користування фізичним та юридичним особам
 
10 червня 2014 року відбулось засідання обласної комісії з питань надання земельних ділянок у власність або користування фізичним та юридичним особам під головуванням заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П., яка була утворена розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 07 квітня 2014 року №114.
На засіданні комісії розглянуто 2 проекти розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держземагентства у Вінницькій області та 4 проекти розпоряджень голови обласної державної адміністрації про надання в оренду земельних ділянок водного фонду із водним об'єктом, підготовлених Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації.
З них: про надання в оренду земельної ділянки – 1, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – 1, про поновлення договору оренди земельної ділянки водного фонду - 3, про внесення змін до договору оренди земельної ділянки водного фонду - 1.
За результатами роботи комісії 5 проектів розпоряджень облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам погоджено.
Один проект розпорядження облдержадміністрації про поновлення договору оренди земельної ділянки водного фонду запропоновано розглянути на наступному засіданні комісії з метою додаткового уточнення обставин.
На комісії в присутності Вінницького міжрайонного природоохоронного прокурора, радника юстиції, Півнюка С.М. було розглянуто лист асоціації рибоводів «Союз» до голови облдержадміністрації Олійника А.Д., в якому викладено пропозиції щодо впорядкування користування водними об’єктами на території області.
Крім того, на засіданні комісії розглянуто лист страхової компанії «ТАС» про розгляд пропозиції щодо мінімізації фінансових ризиків, які можуть виникнути при наданні органами виконавчої влади та місцевого самоврядування в користування на умовах оренди земельних ділянок та водних об’єктів на території області.
 
Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю ОДА