Відбулось пленарне засідання 21 сесії районної ради
08.11.18

7 листопада 2018 року відбулася чергова двадцять перша сесія районної ради. Головував на засіданні очільник районної ради Сергій П’яніщук. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, сільські голови, представники громадскості,представники ЗМІ, працівники виконавчого апарату районної ради та інші. Із 26 районних обранців прибули та зареєструвалися 17. Перед початком пленарного засідання присутні вшанували пам'ять загиблих на Сході України Хвилиною мовчання
Керівники району  відзначили грамотою Берізко-Чечельницького сільського голову Лідію Гричулевич та подякували їй  за багаторічну сумлінну працю, відданість своїй справі, високий професіоналізм і значний особистий внесок у розвиток громади,яку очолює. Також вручили відзнаку Президента України за волонтерську діяльність Анатолію Краєвському.
Потім районна  рада оперативно приступила до розгляду питань порядку денного. Першим питанням був звіт голови районної ради. Депутати підтримали його одноголосно. Окрім того розглянуто було ряд питань, що стосувались соціального захисту, освіти, районної газети, комунального майна та земельні питання .Особливу увагу було приділено важливим питанням, що стосувались галузі охорони здоров'я.Заслухали звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Ніни Решетник про виконання районного бюджету за ІІІ квартал 2018 року, проголосували за внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.Загалом на порядку денному було 28 питань, які депутати узгодили, дійшовши до спільної думки.

 Підводячи підсумки роботи сесії,  голова районної ради Сергій П’яніщук подякував усім депутатам за роботу.

    

     

 

 

 

 

 

 

 

123