Відбулось засідання Наглядової ради з проведення підсумків конкурсу
10.03.17

10 березня 2017 року відбулось засідання Наглядової ради з питань проведення підсумків 1-го щорічного районного конкурсу проектів розвитку територіальних громад та з проведення 2-го щорічного районного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. В роботі засідання взяли участь голова районної ради  П’яніщук С.В., перший заступник голови районної державної адміністрації Савчук В.В., заступник голови районної ради Крук Н.А., працівники окремих відділів райдержадміністрації та апарату районної ради, представники сфери медицини району, голови постійних комісій районної ради, ЗМІ.
Відкрив та провів зібрання голова районної ради, співголова Наглядової ради П’яніщук С.В., який на початку ознайомив присутніх із порядком денним засідання та надав слово звітуючим.
По питанню проведення підсумків 1-го щорічного районного конкурсу проектів розвитку територіальних громад та затвердження плану проведення 2-го щорічного районного конкурсу проектів розвитку територіальних громад виступила начальник відділу економіки та торгівлі Чечельницької райдержадміністрації – Скоцеляс М.І. Зокрема, було зазначено, що учасниками конкурсу є: селищна та сільські ради, громадські організації  Чечельницького району, які в установлений строк надали відділу економіки та торгівлі Чечельницької районної державної адміністрації необхідні документи. Заяви щодо проектів, поданих учасниками, приймаються до розгляду Конкурсної ради тільки у випадку їх реєстрації в установленому порядку. Заяви щодо проектів, які не відповідають вимогам по оформленню, які не містять повний комплект документів і додатків або мають інші порушення чинних вимог, залишаються без розгляду.
Обсяг фінансування заходів проекту з фонду Конкурсу не повинен перевищувати 50% загального бюджету та може бути скорегований в залежності від рівня доходів відповідного місцевого бюджету.
По третьому питанню виступив перший заступник голови районної державної адміністрації, голова постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності, заступник голови Наглядової ради – Савчук В.В., який представив на затвердження Наглядової ради зразки заяв, вимоги до оформлення заяв та аплікаційні форми.Також Віталієм Володимировичем на розгляд та затвердження Наглядової ради було представлено критерії оцінювання та порядок фінансування проектів.
В ході засідання були проведені певні коментарі, зауваження та рекомендації.
По закінченні голова районної ради, співголова Наглядової ради П’яніщук С.В. підсумував результати проведення засідання Наглядової ради.
 
 

 

 

 

123