Відбулось засідання підсумкової медичної ради
30.01.17

 
26 січня 2017 року в актовій залі Чечельницької поліклініки відбулось засідання підсумкової медичної ради закладів охорони здоров’я району по питанню підсумків роботи  цих закладів у 2016 році та розгляду заходів задля подальшого удосконалення.  Медична рада відбулась за участю заступника голови райдержадміністрації Беседи О.В., заступника голови районної ради Крук Н.А., головного лікаря КУ «Чечельницька ЛПЛ» Могили С.М., головного лікаря КЗ «Чечельницький РЦ ПМСД» Коваля В.А., їх заступників, завідувачів відділень, амбулаторій, сімейних лікарів.
Заслухавши та обговоривши доповідь головного лікаря КУ «Чечельницька ЛПЛ» Могили С.М. та співдоповідь головного лікаря КЗ «Чечельницький РЦ ПМСД» Коваля В.А. про підсумки роботи ЛПЗ району у 2016 р. та перспективи розвитку системи охорони здоров’я району у період 2017 року, удосконалення методів і шляхів покращення надання медичної допомоги населенню району за умови підвищення її якості, розширення обсягів такої допомоги за обов’язкового клініко-діагностичного обстеження до потреби у короткі терміни на догоспітальному та госпітальному етапах.
Доповідачами проінформовано членів медичної ради про результати, досягнуті  на протязі календарного звітного періоду, за якими слід  відмітити про те, що за попередній рік колективи медичних працівників установ наполегливо працювали у плані забезпечення на належному рівні медичною допомогою населення району, керуючись при цьому рядом законів України, Указів Президента України, Постанов КМУ, Верховної Ради, наказів та розпоряджень ДОЗ Вінницької ОДА, що регламентують їх діяльність.
За результатами засідання підсумкової медичної ради закладів охорони здоров’я Чечельницького району, було прнйнято відповідні рішення до виконання.
123