Відбулося засідання оргкомітету до Дня виведення військ з Афганістану Відбулося засідання оргкомітету до Дня виведення військ з Афганістану

На засіданні оргкомітету до Дня виведення військ з Афганістану
13.02.17

Сьогодні відбулося засідання оргкомітету з підготовки до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Відкриваючи засідання, керівник апарату райдержадміністрації Ольга ТИМОФІЄВА зазначила, що гідне відзначення цієї дати та вшанування учасників бойових дій є додатковим позитивним фактором для посилення національно-патріотичного виховання  молоді, підготовки їх до захисту Батьківщини.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Аліна ШУМИЛО презентувала присутнім сценарій проведення урочистостей і концертної програми «Гірка пам’ять, вічний біль». Начальник відділу освіти РДА Галина ДЕМЕНЧУК поінформувала про організацію  проведення зустрічей протягом лютого місяця у навчальних закладах з ветеранами, відкритих  уроків в музеях бойової слави, поповнення їх експозиції тощо. Завідувач архівного сектору РДА Лідія ТОРУНДА спільно із працівниками районної бібліотеки організовують виставку архівних матеріалів і документів в фойє райдержадміністрації.

     На завершення Ольга ТИМОФІЄВА наголосила: «Всі заходи  ми маємо провести так, щоб кожен воїн, кожна родина полеглих дійсно відчули увагу з боку органів влади та усвідомлення вшанування їх подвигів та заслуг».

123