Відбулося засідання ради відділу культури і туризму РДА
07.03.19

В перший березневий  день  відбулося чергове  засідання ради відділу культури і туризму «Підсумки організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності  закладів культури  району за   2018 року».

  Зі вступним словом виступила Аліна  Петрівна Шумило, начальник відділу культури і туризму РДА.  Підводячи підсумки  2018 року, очільник культури розповіла про мережу закладів культури,  заходи, проведені    до  державних та пам’ятних  дат, урочистості та тематично-концертні програми. 

   Про   свою  роботу  прозвітували  викладачі  ДМШ  Світлана Козоріз та  Тетяна Головань. Тетяна Іщенко, режисер  районного будинку культури, розповіла про свою діяльність за звітний рік.  Анастасія Монастирська, бібліотекар читального залу  ЦРБ  прозвітувала про свою роботу за рік .

   Валентина Бондар, директор   Ольгопільського краєзнавчого музею, розповіла про діяльність музею і перспективи на майбутнє.
    Ольга Беседа, заступник голови районної державної адміністрації,  проаналізувала роботу відділу культури і туризму РДА і подякувала працівникам за  розвиток галузі культури району.

    Рада відділу культури схвалила роботу з організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності  закладів культури  району за 2018 рік.

 
 
123