Відбувся виїзний прийом громадян по питанню безоплатної правової допомоги
04.04.16

 

Гайсинський місцевий центр продовжує забезпечувати доступ до безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для низки соціально незахищених категорій громадян.
31 березня 2016 року за сприянням Чечельницьких органів місцевого самоврядування та Чечельницького РУЮ, працівниками Гайсинського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги було здійснено черговий виїзний прийом громадян, який проводився у приміщенні Чечельницького районного управління юстиції. Під час прийому жителі смт. Чечельник здебільшого зверталися з питаннями земельного, спадкового та договірного права;  питаннями щодо порядку призначення, перерахунку і виплати пенсії, тощо.
Того ж дня відбулось вуличне інформування населення щодо надання безоплатної правової допомоги. Серед громадян було поширено буклети про можливість отримання безоплатної правової допомоги в Гайсинському Центрі. 
Окрім того, працівниками Гайсинського Центру було проведено інформаційно-роз'яснювальну зустріч з колективами Центрунадання адміністративних послуг Чечельницької районної державної адміністрації та Чечельницької селищної ради.
Метою таких виїздів є поширення серед населення інформації про функціонування системи безоплатної правової допомоги задля забезпечення державної гарантії рівних можливостей доступу громадян до правосуддя, надання правових послуг та захисту, здійснення представництва осіб, що мають право на безоплатну правову допомогу в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами, складання документів процесуального характеру.
       Також директором Гайсинського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомогиЛісовою Іриною Володимирівною проведено робочу зустріч з головою Чечельницької районної державної адміністрації Пустовим Сергієм Михайловичом. Під час даної зустрічі сторони приділили увагу питанню реалізації Програми надання безоплатної вторинної правової допомоги жителям  Чечельницького району на 2016-2017 роки.  
Для забезпечення доступності якісної правової допомоги, Центром надаються постійні виїзні консультування мешканцям Чечельницького району.
Нагадуємо, щоотримати юридичну консультацію та послуги адвоката за рахунок держави можна за адресою: м. Гайсин, другий провулок Високовича (Кропоткіна), 2, площа 1 Травня, 10.
тел.:(0434) 20111; моб.тел. (097) 224-66-96.
http://legalspace.org/ua/;
http://legalspace.org/ua/pronas/merezha-tsentriv-kontakti
https://www.facebook.com/Centre.4.Legal.Aid.gaisyn
 
  
 
 
 
 
123