Відзначили День Гідності та Свободи
21.11.16

21 листопада – це день, коли розпочалися дві найбільші революції за часів Незалежності України. Це – Помаранчева революція 2004-го року, коли люди виступили проти фальсифікації результатів президентських виборів. Та 2013-ий рік. Тоді український народ повстав проти свавілля тодішнього Президента Януковича та його соратників.
В Україні День Гідності та Свободи відзначають вже другий рік поспіль. І сьогодні в актовій залі адмінбудинку відбувся тематичний захід, приурочений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні, та представлений учнями КЗ «Ольгопільська СЗШ I-IIIст.”. В урочистостях з нагоди пам’ятної дати взяли участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, освітяни району, бійці, які відстоювали нашу незалежність на Сході України, волонтери, громадськість, ЗМІ.
Звертаючись з промовою до присутніх в залі, голова районної ради П’яніщук С.В. зазначив : «Сьогоднішній день – День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців. Ми відзначаємо його, щоб віддати належну шану патріотизму й мужності людей, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають наші кордони». 
 

 

 

 

123