Вінниччина обговорила можливі наслідки поглибленої та всеохоплюючої зони вільної

Вінниччина обговорила можливі наслідки поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС
 
З метою роз’яснення переваг поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом, 3 жовтня 2013 р. на базі Вінницької торгово-промислової палати відбувся семінар на тему: «Торгівля з ЄС в рамках поглибленої та всеосяжної угоди про вільну торгівлю (ЗВТ+)». Семінар пройшов за участю Урядового уповноваженого з питань європейської інтеграції В. Пятницького, начальника відділу політики, комунікацій і проектів Посольства Великої Британії в Україні М. Даффі, представників компанії СТА, облдержадміністрації, торгово-промислової палати та бізнес-структур.
В ході семінару було окреслено основні умови підготовки вітчизняних товаровиробників до роботи в умовах зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, зокрема, зміни, ризики та перспективи торгівлі; детально розглянуто та розвінчано основні існуючі міфи щодо наслідків створення всеохоплюючої зони вільної торгівлі та інші питання щодо діяльності українських підприємств в новому конкурентному середовищі. Крім того, представник Посольства Великої Британії в Україні наголосив про зацікавленість Великобританії у наданні підтримки Україні в укладанні та впровадженні всеохоплюючої зони вільної торгівлі. 
Варто відзначити, що інформація, яка пролунала під час семінару зацікавила присутніх та викликала активну дискусію між учасниками.