Вінниччина - серед лідерів в Україні за кількістю укладених угод

Вінниччина – серед лідерів в Україні за кількістю укладених угод в рамках програми «Доступне житло»
Про це під час прес-конференції 22 жовтня повідомив журналістам голова ОДА Іван Мовчан. Він наголосив, що на виконання соціальних ініціатив Президента України на початку року всі міста обласного значення і райони області отримали завдання збудувати 8-квартирний будинок у рамках програми «Доступне житло». 
У всіх районах та містах визначені об’єкти житлового будівництва, відведені земельні ділянки, виготовлена землевпорядна документація.
У більшості районів розроблена проектно-кошторисна документація на будівництво нових або реконструкцію та подальшу добудову незавершених будинків. 
Розпочато нове будівництво житлових будинків у Бершадському, Гайсинському, Крижопільському, Липовецькому, Літинському, Могилів-Подільському, Мурованокуриловецькому, Погребищенському, Томашпільському, Тростянецькому, Шаргородському, Ямпільському районах та м. Ладижині. 
У Барському, Вінницькому, Жмеринському, Калинівському, Оратівському, Піщанському, Теплицькому, Тиврівському, Тульчинському, Чечельницькому районах проводиться добудова незавершеного будівництва та реконструкція наявних будівель під житло.
Найкращий стан виконання доручення в Іллінецькому та Жмеринському районах.
У м. Іллінці завершено будівельні роботи у 8-квартирному житловому будинку. Там проведено реконструкцію шкільної будівлі під житловий будинок. 
У Жмеринському районі (с. Станіславчик) завершується реконструкція недобудованої поліклініки під 9-квартирний житловий будинок. 
На даний час в області укладено 203 угоди на участь у програмі «Доступне житло». 
Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА