Віртуальна платформа емоційної підтримки
12.05.20

В Україні запрацювала Віртуальна платформа емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії СОVID-19 (moncentr.eduhub.in.ua).

В рамках цього проєкту кожен українець має можливість безкоштовно отримати індивідуальні консультації  від сертифікованих психологів та тренерів-практиків з емоційного інтелекту Освітнього Хабу міста Києва, які дозволять зберегти та зміцнити позитивний емоційний та психологічний стан людей протягом всього часу дії карантину, а також навчатись онлайн м’яким навичкам (softskittls), які потрібні кожному, незважаючи на вік та професію.

Вже в перший день роботи портал відвідало понад 10000 українців.

Як показав досвід Китаю, під час довгострокової дії вимушених обмежень, спричинених пандемією Коронавірусу, різко погіршується психологічний стан людей, що призводить до значного збільшення кількості розлучень, нервових зривів, суїцидів тощо.

Всесвітня Організація Охорони Здоров’я також публічно попередила про можливі серйозні зміни психологічного здоров’я людей на всій планеті.

Нажаль, свіжі результати соціологічного дослідження, проведеного групою «Рейтинг»,  свідчать, що серед українців також зростає рівень тривожності.

Зважаючи на це, з метою дії на упередження, даний проект надає можливість людям безкоштовно отримувати позитивні емоції, психологічне підтримку та корисні знання під час вимушеного перебування на карантині «в чотирьох стінах».

В цьому і полягає місія Віртуальної платформи емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії СОVID-19.

Контактна особа Анна Ткаченко 0974090918

123