Виставка до Дня партизанської слави
23.09.16

     22 вересня, у День партизанської слави з почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.                      

     В  центральній районній бібліотеці відбулася презентація книжкової виставки «Незламний фронт відваги і доблесті» та історичний урок «Книжками партизанської слави і мужності». 

 Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися.                                                                                                             

      У Велику Вітчизняну війну самовіддані патріоти Чечельницького району, як і решта наших співвітчизників, показали всьому світові небачений героїзм та велич духу українського народу. Ніхто тоді не шкодував свого життя, відстоюючи рідну землю. Вони боролися за Батьківщину, за світле майбутнє наступних    поколінь.                                                                                                              

   Згадуючи таких людей і доблесні їхні справи, маємо завжди пам’ятати, що партизанський рух, як і все пов’язане з минулою війною – це вічно жива історична пам’ять, яка повинна вчити повазі до минулого та виховувати почуття патріотизму не гучними гаслами, а ділом.  

123