Вітаємо призерів обласних олімпіад!
04.03.20

Олімпіадні перегони ІІІ етапу добігли до завершення. В олімпіадах обласного рівня взяли участь учні - переможці ІІ (районного) етапу (21 учень).

 Дуже приємно, що представники Чечельницького району вже вкотре займають призові місця на обласних олімпіадах з різних предметів. Захищаючи честь рідного краю, талановиті учні на чолі зі своїми педагогами гідно, на високому рівні доводять, що на Чечельниччині є геніальні діти.

     Приємно відзначити, що призерами обласного етапу стали учні:

  • Лемець Ірина - учениця 9 класу КЗ «Вербська СЗШ І-ІІІ ст.» (вчитель Зварищук О.І. ), яка посіла ІІІ місце з української мови;
  • Колісниченко Софія - учениця 11 класу КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст.№1» (вчитель Господініна Л.О.), яка зайняла ІІІ місце з англійської мови;
  • Халкаліс Ольга - учениця 10 класу КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст.№1» (вчитель Качинська Т.І.), яка посіла ІІІмісце з англійської мови;
  • Бондар Юрій - учень 11 класу КЗ «Демівська СЗШ І-ІІІ ст.» (вчитель Максименко Д.І.), який посів ІІІ місце з трудового навчання.

Вітаємо призерів і бажаємо нових перемог! Вдячні за сумлінну й наполегливу працю учителям, які якісно підготували учнів до участі в обласній олімпіаді.

Тож, бажаємо переможцям та призерам олімпіад безмежної наснаги, успішного навчання, а педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі. Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень, а здоров'я, успіхи і прагнення до знань будуть Вашими постійними супутниками.

123