Вітаємо всіх працівників дошкільних закладів

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, щоденна наполеглива, і натхненна праця, що збагачує світ знаннями, милосердям та людяністю.
Найщиріші слова подяки всім працівникам дошкільної освіти за віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Адже саме ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.
Результатами спільної роботи влади і громад Вінниччини, спрямованої на забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, в рамках соціальних ініціатив Президента України, є створення на початок навчального року понад 700 додаткових місць для дошкільнят. З 1 вересня в області гостинно відчинили двері для малят 52 новозбудованих або відновлених дитячих садочків та навчально-виховних комплексів. 
Дорогі працівники дошкільного виховання: педагоги-вихователі, та помічники, методисти, музичні керівники! Вітаючи вас зі святом, бажаємо вам здоров’я на довгі літа, добра і радості від вихованців та вдячності від їх батьків. Хай кожен день буде наповнений добром, щедрістю, надією і вірою.
Голова обласної

державної адміністрації

Іван МОВЧАН


Голова обласної

Ради

Сергій ТАТУСЯК