Вітали аграріїв Чечельниччини
18.11.16

 
У третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. З цієї нагоди сьогодні в актовій залі районного будинку культури  приймали вітання з нагоди професійного свята аграрії Чечельницького  району. Кращі сільськогосподарські господарства району та працівники трудових колективів аграрної галузі були відзначені Грамотами облдержадміністрації та обласної Ради і Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, які їм вручали  очільник району  Пустовий С.М. та голова районної ради П’яніщук  С.В.
Керівники районної влади висловили щиру вдячність усім присутнім аграріям за самовіддану, важку працю в галузі сільського господарства та побажали їм здоров’я,  нових трудових здобутків, натхнення у роботі та миру і затишку в родинному житті. 
Пісенні вітання цього дня линули від аматорських колективів району та вокального квартету «Акорд» з м. Луцьк. Чоловічий вокальний квартет «Акорд» - це заслужені артисти України Олег Гонтар, Микола Палій, Віктор Мрочко та Андрій Зарицький.В цей святковий день гості заходу надзвичайно порадували всіх присутніх виконанням українських пісень різної тематики – це і патріотичні пісні, композиції,присвячені коханим жінкам та найріднішим людям – матерям. Не оминули увагою й тих, хто бореться за волю та незалежність України та боронить наш край. Вшанувати загиблих вояків як минулих часів, так і сучасності, вокалісти вирішили виконанням низки знаних повстанських пісень. Про те, що чечельницька публіка підтримує співаків у їхній патріотичній громадянській позиції, свідчили й гучні оплески.

 

 

 

 

 

 

 

 

123