Вітали представників органів місцевого самоврядування
10.12.18

7 грудня, в приміщенні районної ради відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування. Депутатів районної, селищної, сільських рад та посадових осіб представницьких органів району привітали голова районної ради Сергій П’яніщук, голова райдержадміністрації Сергій Пустовий, голова райкому профспілки державних установ Людмила Іванова,  інші керівники установ і організацій району.

– Я переконаний, що кожний із вас відчуває свою відповідальність на своєму робочому місці й готовий до перемін, – підкреслив голова районної ради. – На цьому складному шляху всім нам  – кращої долі та Божого благословіння у всіх починаннях. Міцного здоров’я, добробуту кожній родині.

Вітаючи присутніх, Сергій Пустовий зазначив, що ми живемо у непростий для України час, у час випробовувань і можливостей. Коли завдяки реформі децентралізації збільшуються не лише повноваження, а й відповідальність представників органів місцевого самоврядування перед своїм виборцем. Голова райдержадміністрації побажав успіхів, миру, витримки та єдності.

З нагоди Дня місцевого самоврядування та за вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, становлення і розвиток територіальної громади, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм нагороджено Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради, Грамотою райдержадміністрації і районної ради, обкому профспілки працівників державних установ депутатів місцевих рад, керівників, працівників органів місцевого самоврядування, територіальних громад селища і сіл району – понад 20 посадовців Чечельниччини.

Урочистості завершились святковим концертом у виконанні творчих колективів району.

123