Вітання керівництва району з Днем державної служби
23.06.20

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. У сучасному розумінні державні службовці – це менеджери і експерти, які професійно працюють в органах влади і беруть участь у виробленні, реалізації та оцінці ефективності здійснення політики. Від професіоналізму, наполегливості, сумлінного виконання обов’язків державних службовців залежить соціальна стабільність, рівновага у суспільстві, моральне, фінансове благополуччя населення, успіх масштабних реформ, ефективне вирішення актуальних соціально-економічних проблем.

 Саме такими висококласними спеціалістами є державні службовці Чечельницького району.

   Довіра до влади починається з державного службовця, який має гнучко реагувати на потреби і запити сучасного суспільства!

   Нехай ваша щоденна робота викликає повагу та довіру громадян, колег, ваші рідні та близькі люди пишаються тим, що ви працюєте на користь держави!

   Шановні колеги! Бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі! А найголовніше, заслуженої шани та вдячності від людей!

З повагою,

Перший заступник голови РДА         Голова районної ради

   Віталій САВЧУК                                 Сергій П’ЯНІЩУК

123