Вітання керівництва з Міжнародним днем людей похилого віку
02.10.18

Дорогі наші ветерани, люди похилого віку!

Щиро вітаємо вас з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя.  Пройдений шлях і ветерана Другої свтової війни, і ветерана Збройних Сил України чи органів внутрішніх справ, і воїна-інтернаціоналіста, і ветерана праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю, - гідний взірець для наслідування. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам'яті українського народу. Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів. Ми схиляємось перед доблесними ветеранами. Ми в неоплатному боргу перед Вашими незгасаючими подвигами.

Дозвольте нам щиро і сердечно привітати вас із святом вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках.

З душевним трепетом і теплом висловлюємо вам сердечні слова синівської вдячності за тяжку працю, подвиги та чесноти. Прийміть від нас побажання міцного здоров’я, щастя і благополуччя, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Із святом Вас!!!

З Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

 

З повагою,

 Голова районної державної адміністрації                    Голова районної ради

              СЕРГІЙ ПУСТОВИЙ                                          СЕРГІЙ П'ЯНІЩУК                                                      

123