Вітання керівництва району з нагоди Дня місцевого самоврядування
07.12.17

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати рад!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади Чечельниччини, знати їх проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення. 

Перед вами стоїть і досить важливе завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів, посилення їх здатності активно долучатися до участі в управлінні сільськими і селищними, районними, регіональними і державними справами.  Саме на це спрямована реформа децентралізації, впровадження якої розпочалося і в нашому районі.

З нагоди свята висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування району за сумлінну працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадянську позицію у розбудові нашого краю і України в цілому.

Бажаємо вам міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у праці, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань!


Голова райдержадміністрації                      Голова районної ради
    Сергій ПУСТОВИЙ                                         Сергій П'ЯНІЩУК

123