Вітання керівництва району з нагоди Дня Знань
01.09.17

Дорогі учні, студенти! Шановні педагоги, батьки!


Сердечно вітаємо вас з Днем знань!

Перший день осені завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі, у вищому навчальному закладі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують Країною знань першокласники. Для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і старанними у навчанні.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань вистачило для продовження навчання у вищій школі. Тож зичимо вам невпинного прагнення ставати ще кращими, досягати омріяних вершин.

Щиро вітаємо студентів, для яких сьогодні також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашої країни. Бажаємо вам мудрості та віри у власні сили.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог. Шановні освітяни! Натхнення вам, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві! 

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.

Зі святом вас!



Голова райдержадміністрації                  Голова районної ради                 
   Сергій Пустовий                                        Сергій П'яніщук 

123