Вулична акція "Ми за дитинство без насильства"
10.12.19

Жорстоке поводження з дитиною… Насильство… Торгівля дітьми… Експлуатація дитини… Останнім часом в Україні загострилась така соціальна проблема як жорстоке ставлення до дітей з боку дорослих.  Пияцтво, наркоманія, антигромадський спосіб життя, аморальна поведінка батьків, небажання працювати і нести відповідальність за дітей – все це породжує сімейне неблагополуччя, яке є реальною загрозою для життя та здоров’я дітей у власному домі.

Так, 3 грудня 2019 року Чечельницьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із службою у справах дітей райдержадміністрації проведено вуличну акцію «Ми за дитинство без насильства». Під час акції проведено інформаційно-просвітницьку роботу з даної теми серед населення та розповсюджено листівки відповідної тематики.

Як зазначила директор Центру Тетяна Фаренюк:  «Ми не маємо права закривати очі на жорстоке поводження з дітьми та бути байдужими до їх болю. Ми мусимо зупинити колесо насильства, яке може зруйнувати не одне життя, покалічити не одну долю. Кожен з нас має сказати "Ні насильству над дітьми!”».

Директор   РЦ СССДМ Тетяна Фаренюк

 

123