Як відпочивати з користю?
15.06.16

         Дитяча бібліотека радо зустрічає всіх відвідувачів. Бібліотекарі співпрацюють із дитячим садочком, а юні читачі є частими гостями бібліотеки. Вчора, 14 червня, сюди завітали маленькі гості із дитячого садочка - діти  групи «Колосок» та «Сонечко» разом із своїми вихователями Попович Галиною Іванівною  та Атаманенко Іриною  Петрівною.

       Бібліотекар відділу обслуговування 1-4 класів Кравець Т.В. та активна читачка бібліотеки, учасниця лялькового клубу  «Буратіно» Дзиговська Надя ознайомили дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування 1-4 класів та підготовили для дітей цікаві лялькові вистави. Вистава «Молитва – розмова з Богом» навчає діток бути чемними, добрими, ввічливими, завжди усміхатися та вітатися, робити  подарунки – не чекаючи на взаємність, а просто так,  завжди мають бути тільки гарні вчинки, адже це дарунок для Бога.

       Лялькова вистава «В гостях у казки» допомогла дітям пригадати  всі пісеньки, які співала лисичка  у казочках. Також діти мали змогу познайомитися з журналами, які надходять до дитячої бібліотеки, а майбутні художники встигли розфарбувати розмальовки.

         Цікавим доповненням екскурсії до бібліотеки  стала захоплююча вікторина Їжачка та Лисички «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок. Незважаючи на свій маленький вік діти розгадали усі загадки  та пізнали  усіх казкових героїв. Також розповіли  Зайчикові та Їжачкові що в садочку вихователі багато їм читають казок, розповідають про письменників, навчають малювати, а головне навчили розмови з Богом – молитви за своїх близьких.

         Весело та радісно було в цей день у бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів.

123