Якісне медичне обслуговування - для учасників АТО та їх сімей
27.04.16

 
 
Якісне медичне обслуговування – для учасників АТО та їх сімей
         На сьогоднішній день питання надання всебічної допомоги учасникам антитерористичної операції на сході країни та членам їх сімей є одним із найважливіших. В Чечельницькому районі така допомога надається в повній мірі. Зокрема, це стосується медичного обслуговування даної категорії громадян.
         Так, згідно інформації КЗ «Чечельницький РЦ ПМСД» за період 4 місяців 2016 року була надана допомога по медичному обслуговуванню учасників АТО, в тому числі тим, які отримали поранення, та їх сім’ям. Зокрема, такою допомогою обслуговувались 12 чол. з числа учасників АТО, члени їх сімей – 40 чол., отримали консультацію – 3 чол. Санаторно-курортним лікуванням забезпечено 1 чол.  Додатково придбано медикаменти на невідкладну допомогу на суму 47,5 тис.грн., виділено кошти на амбулаторне лікування на суму 15 тис.грн., технічні засоби для поранених тощо.
         Спеціалістами КУ «Чечельницька ЛПЛ» також здійснюється відповідна робота, згідно якої учасники АТО в кабінетах поліклінічного відділення обслуговуються позачергово; лабораторне, ЕКГ обстеження, рентгенографія, консультації спеціалістів проводяться безкоштовно; стоматологічна допомога проводиться позачергово та безкоштовно.
         Що стосується стаціонарної допомоги, то в терапевтичному відділенні виділена палата для інвалідів війни та учасників АТО, де за рахунок коштів агрофірми «Ольгопіль» закуплено ліжка в кількості 6 шт., в наявності є холодильник та телевізор. Лікування ж учасників АТО проводиться безкоштовно, за рахунок додаткових коштів, які виділені сесією районної ради.

           

123