З Днем Чечельника!
30.09.16

Дорогі чечельниччани!

Наш рідний Чечельник, який понад пів тисячі років тому розкинувся по обидва боки річки Савранки, знову святкує свій День народження. Сьогодні, 30 вересня 2016 року громада селища відзначає 516-у річницю першої писемної згадки про Чечельник.

Кожен з нас любить рідне селище за його душевність і особливу атмосферу, за привітних щирих людей та мальовничі краєвиди. За період своєї історії Чечельнику та чечельниччанам судилося пройти через багато складнощів і випробувань. У нашій історії були радісні і трагічні сторінки. Але найцінніше надбання нашого селища — його люди. Саме вони створили і продовжують творити його унікальну спадщину. Завдяки натхненню чечельниччан, їх золотим рукам, самовідданості та наполегливості розвивається сучасний Чечельник. Усі досягнення, якими багате наше селище, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його жителів.

Хочемо, щоб кількість тих чечельниччан, ким ми будемо гордитися зростала з року в рік. І щоб кожен наш земляк, незважаючи не те, куди б його не занесла доля міг з гордістю сказати: «Я родом з Чечельника». Пишаймося своїм селищем і своїми славними земляками!  

Чечельниччани також мужньо та героїчно вміють боронити рідний край – понад півсотні наших оборонців стали на захист суверенітету й незалежності України, коли на цілісність нашої держави посягнув московський агресор. Вони з честю виконали і продовжують виконувати свій громадянський обов’язок, захищаючи всіх нас від проросійських сепаратистів та терористів. Вічна пам’ять тим, хто поліг на полі бою! Доземний уклін всім живим!

У цей святковий день щиро вітаємо всіх із Днем селища. Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій, миру та добра, впевненості у завтрашньому дні.

З Днем Чечельника, дорога громадо!

З повагою,

Голова                                                             Голова

райдержадміністрації  С.Пустовий               районної ради  С.П’яніщук

 

 

123