З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!
22.08.17

Сьогодні Чечельниччина святкувала День незалежності України. Розпочалися заходи в районному будинку культури. Світлиці, виставки, майстер-класи – все це роботи наших талановитих майстрів. Пісні, сміх, вітання линули звідусіль. Всі територіальні громади району взяли активну участь у підготовці до святкування. Господарі світлиць запрошували та щедро пригощали всіх присутніх. «Ми відчуваємо себе однією родиною на цьому святкуванні», - влучно зазначив один із господарів світлиць – В.Коваленко.

Під час урочистостей до присутніх звернувся із промовою голова райдержадміністрації Сергій Пустовий. – Сьогодні з Україною співпрацює світ у підтримці за мир та проведенні реформ. Реформування країни, яке відбувається у непростий час – в період війни, є ще одним свідченням визначення європейського курсу нашої держави, - зазначив Сергій Михайлович.

З вітальним словом звернувся депутат обласної ради, директор СТОВ Агрофірма «Ольгопіль» Павло Каленич та побажав усій громаді і Україні миру і процвітання.

Голова районної ради Сергій Пʾяніщук зазначив: «Наша сила в об’єднанні. Тільки спільно ми можемо розбудувати нашу державу, зробити її квітучою, успішною та забезпечити мир для майбутніх поколінь».

За сумлінну працю, участь у громадському житті району та з нагоди 26-ї річниці незалежності України кращі трудівники району, представники територіальних громад були нагороджені Грамотами райдержадміністрації і районної ради та цінними подарунками.

Затим, глядачі мали змогу насолодитися концертною програмою, учасниками якої були представники від кожної територіальної громади району.

На завершення, на центральній площі селища була організована дискотека.

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

                     

123