З добром і миром до людей похилого віку
01.09.16

 
Недавно у селі Куренівка працівниками територіального центру було влаштовано вечір-зутріч для одиноких та непрацездатних куренівчан.
Цього дня до загалу, які зібрались у сільському будинку культури, звернулися начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Станіслав Мартинюк, директортериторіального центру Любов Гарник. Вони коротко охарактеризували діяльність ввірених їхньому керівництву структурних підрозділів, та надали відповіді на запитання, які цікавили жителів села.
Також з словами вітань перед односельцями витупив голова сільської ради  Микола Пипко.
Звісно ж, яке свято без пісні! Цього дня жителям села підфортило, адже з концертною програмою до них завітав ольгопільський гурт "Файні молодички". Спочатку "Молодички" виконали цикл купальських пісень, з притаманною їм мелодійністю та автентичністю. Далі полинула пісня про рідне село. Ну і звісно ж, яке свято без розважальних та запальних пісень? А "Файні молодички" годні, як заколисати, так і жару дати!
Після загальної програми підопічні територіального центру відділення денного перебування перемістились до імпровізованої української господи. Плетений тин, соняхи, підлога всипана очеретом, люлька підвішена до стелі, а в ній дитина, яку заколихують батька з мамою - це все було присутнє на театралізованому дійстві. А також звучала українська пісня, адже з нею ми завжди: і в печалі і в радості.
Цього дня соціальні робітниці Олена Лебідь та Світлана Перепелиця гарно постарались, аби їх  підопічні гарно відпочили.
Присутні мали можливість поспілкуватися, згадати молодість, обмінятись досвідом.
123