З повагою та турботою до старшого покоління
29.08.16

 
Нещодавно святкова зустріч людей літнього віку відбулася  в Білому Камені.
Відділ денного перебування районного територіального центру та, безпосередньо, соціальні робітниці, які опікуються людьми літнього віку в цьому селі, приготували для своїх підопічних яскравий святковий концерт із різноманітними музичними виступами, розвагами та видовищами.
Під час свята у приміщені сільського будинку культури, де й проходила довгоочікувана зустріч, серед запрошеного товариства струменів сонячний, радісний, веселий настрій, адже на їх честь творчий актив села, тутешні артисти провели концерт з ліричними піснями, народними танцями, проникливими віршами та гуморесками. Для бабусь та дідусів виступали: і вихованці дитячого садка «Берізка», і учні школи й інші, юні та дорослі, місцеві художні виконавці – і всі вбрані в українську вишивку. 
Цього дня для всіх поважних жителів Білого Каменя лилися глибоководною чистою рікою найрізноманітніші теплі, добрі, добірні слова. Їх називали шанованими, поважними та зразковими людьми. Їм безмежно дякували, бажали довгих років щасливого життя, радісних і сонячних днів, проведених у затишку та в доброму здоров’ї. 
Були щедрими на привітання та побажання й гості свята: голова районної ради Сергій П’яніщук, начальник управління праці та соціального захисту населення Станіслав Мартинюк, директор тер центру Любов Гарник, сільський голова Білого Каменя   Володимир Фурман та заступник генерального директора АФ «Ободівка-Агро». Кожен особисто вітав бабусь і дідусів та зичив їм світлого сьогодення, безхмарного майбуття, міцного здоров’я на всі дні й щохвилинного справжнього щастя.
«Мир вам люди», - такою піднесеною та надихаючою піснею завершився святковий концерт, після якого бабусі та дідусі ще довго втішалися такою радісною зустріччю: вони розмовляли про повсякдення, висловлювали міркування на різні життєві теми, жартували та згадували свої минулі дні. 
 
 
 
123