За 4 місяці надано 2231 адміністративна послуга
23.05.17

На виконання доручення голови Вінницької облдержадміністрації «Щодо організації створення центрів надання адміністративних послуг в районах та містах обласного значення Вінницької області» та відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації у Чечельницькому районі створено Центр надання адміністративних послуг, який розпочав свою діяльність 6 грудня 2013 року. Розпорядженням голови РДА затверджено 65 видів адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Чечельницької райдержадміністрації.

За 4 місяці 2017 року через Центр надано 2231 адміністративна послуга, з них:

- у сфері земельних відносин – 1180;

- реєстрація прав на нерухоме майно – 551;

- реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців – 440;

- будівельні паспорти – 4;

- посвідчення батькам та дітям з багатодітної сім’ї – 17;

- посвідчення Ветеранам війни – 4;

- посвідчення інваліда дитинства – 9;

- довідки про перебування на обліку в єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги – 25;

 - документ дозвільного характеру– 1.

Протягом 2016 року через Центр надано 5587 адміністративних послуг. За минулий рік сплачено збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень в сумі  108852 грн.

Центр надання адміністративних послуг підключено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, а також Державного земельного кадастру.

Встановлена відеокамера дає можливість записувати і зберігати відеоінформацію, а також - здійснювати он-лайн трансляцію через офіційний веб-сайт райдержадміністрації.

Розроблено та затверджено Програму сприяння функціонуванню Центру надання адміністративних послуг у Чечельницькому районі на 2017 рік, якою передбачено удосконалення та побудову ефективної системи надання адміністративних послуг органами виконавчої влади району.

Нагадаємо, що звернутись за послугами  в Центр надання адміністративних послуг ви можете за адресою: смт Чечельник, вул. Паркова, 2.

123