За тиждень сесія районної ради
11.05.18

11 травня 2018 року відбулося спільне засідання президії та  постійних комісій районної ради . На порядок денний було винесено 35 питань. Одним із перших було розглянуто  питання  про затвердження кандидатури редактора газети "Чечельницький вісник", яку рекомендувала конкурсна комісія на заміщення вакантних посад керівників підприємств,установ, закладів,організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Чечельницького району Вінницької області, а також про створення комунальної установи "Чечельницький інклюзивно-ресурсний центр",створення комунального закладу "Малий груповий будинок  "Мальва" Чечельницького району Вінницької області.З цих питань присутніх інформували начальник відділу освіти райдержадміністрації Галина Деменчук та Наталія Воліковська,начальник служби у справах дітей райдержадміністрації.Також детально на створенні МГБ "Мальва" зупинився голова  райдержадміністрації  Сергій Пустовий . 

 На сесії планується розглянути ряд питань, що стосуються реформування первинної ланки медицини, про що присутніх інформував Сергій П'яніщук та головний лікар КНП  " Чечельницький РЦ ПМСД" Віктор Коваль. 

 Окрім того, на затвердження сесії виносяться  нові  програми та   зміни до  раніше прийнятих. Традиційно  з бюджетними питаннями ознайомила Ніна Решетник, начальник фінансового управління райдержадміністрації. 

 Також депутати розглянули 13 питань щодо проектів рішень  про затвердження нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

За підсумками обговорення членами комісії та президії були прийняті відповідні рішення, детальніше з якимим можна ознайомитися в протоколі спільного засідання президії та постійних комісій на офіційному сайті районної ради в розділі "Документи районної ради".

     

123