Забезпечити стабільний робочий режим усіх служб ОДА

 
Таке доручення озвучив керівник Вінниччини Іван Мовчан 3 лютого під час оперативної щотижневої наради з очільниками структурних підрозділів ОДА.
Голова облдержадміністрації зазначив, що протягом минулого тижня усі зусилля були спрямовані на збереження спокою та недопущення кровопролиття на території області. Нині ж необхідно зосередитись на забезпеченні стабільного робочого режиму усіх служб обласної державної адміністрації, приділивши особливу увагу фінансовому блоку.
Очільник регіону повідомив, що 1 лютого на позачерговій сесії обласної Ради прийнято обласний бюджет на 2014 рік. І станом на сьогодні головний фінансовий документ вже прийнято у 23 районах. 
Іван Мовчан також зазначив, що з 5 лютого відновлюється заслуховування звітів у тих районах і містах області, де ще не відбулося публічне звітування керівників про роботу у 2013 році. А також акцентував увагу на необхідності контролю за забезпеченням належного автомобільного сполучення на Вінниччині та доручив відпрацювати заходи щодо відновлення мосту між селами Воробіївка та Новомиколаївка, що у Немирівському районі.
Департамент інформаційної діяльності та
 комунікацій з громадськістю ОДА