Заборгованості по зарплаті не буде

Вінниччина взяла на себе зобов’язання погасити борги по заробітній платі до кінця поточного року


На цьому наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Максим Боровський під час засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, що відбулося 19 липня. У роботі комісії взяли участь заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова та заступники голів райдержадміністрацій.
Питання ліквідації боргів із заробітної плати на підприємствах області стало головним під час обговорення. На початку засідання перший заступник голови облдержадміністрації окреслив присутнім ситуацію з погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах області, наголосивши на тому, що Вінниччина взяла на себе зобов’язання погасити борги по заробітній платі до кінця поточного року. 
Директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації Марина Коваль під час доповіді проаналізувала стан погашення заборгованості за шість місяців поточного року, підкресливши позитивну динаміку у питанні погашення боргів із заробітної плати на підприємствах усіх форм власності. Вона підкреслила, що тринадцять районів області взагалі не мають боргів із заробітної плати.
У ході засідання заслухано звіти заступників голів райдержадміністрацій та керівників підприємств та обговорено необхідні заходи з метою напрацювання чіткого формату вирішення питання погашення заборгованості.