Захід-реквієм у дитячій бібліотеці
21.02.18

Сьогодні, 21 лютого, у  районній  дитячій  бібліотеці  відбувся захід присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні та наших земляків-героїв, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну.

 Усім присутнім  за допомогою книжкових виставок  та спеціально підготовленого матеріалу бібліотекарі розповіли про трагічні події Революції Гідності та постаті Героїв Небесної Сотні. На захід було запрошено  учнів школи  які зачитали вірші присвячені революції Гідності та героям Небесної Сотні, також були зачитані вірші місцевого поета Павла Чернієвського зі збірки «Між двома берегами» присвячені подіям Майдану. Потім ведучі розповіли про героїв Євромайдану, які заради свободи та кращого майбутнього свого народу поклали на вівтар найдорожче, що у них було - життя, залишивши у скорботі не лише рідних і близьких, а й всю Україну.На заході була представлена нова книга автора  Злати - Зоряни Паламарчук «Словом по війні» – збірка поезій  про  вирішальні події на Майдані, яка зацікавила учасників заходу.

Також з  нагоди пам'ятної дати  в центральній районній бібліотеці   пройшла презентація тематичної  книжкової   виставки "Герої Небесної Сотні", метою якої є  відтворення історичних подій на Майдані зими 2013-2014 років.

123