Захист прав дитини - головне для дорослих
20.11.17

«Життя і здоров’я кожної дитини має бути під контролем відповідних служб райдержадміністрації», - на цьому наголосила  заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа, відкриваючи засідання районної комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний було винесено питання: 
1. Про визначення способу участі батьків у вихованні малолітніх дітей.
2. Про стан утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у прийомних сім’ях.
На засідання комісії було запрошено представників відділів райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, закладів освіти та охорони здоров’я, сектору молоді та спорту РДА.
В ході засіданнякомісією визначено час та  місце зустрічі батьків із дітьми, враховуючи інтереси дітей та їх законних представників.

Також розглянуто питання стану утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування уприйомних сім’ях.

 Для обговорення даного питання запрошено членів  комісії таприйомних батьків.

 У результаті комісією встановлено, що умови проживання, утримання, виховання та розвитку дітей у прийомних сім’ях відповідають вимогам чинного законодавства. 

Прийомні батьки в повній мірі виконують свої зобов’язання та рекомендації всіх відповідних спеціалістів, своєчасно звертаються за допомогою та порадами, систематично співпрацюють з усіма необхідними державними службами.


Служба у справах дітей райдержадміністрації

123