Закохані в пісню
03.11.16

 

03 листопада 2016р. в приміщенні районного будинку культури відбувся ювілейний творчий вечір народного хорового колективу АФ «Ольгопіль» під символічною назвою «Закохані в пісню».  Урочистий захід був приурочений 35-річчю заснування та зібрав з цієї нагоди чимало поціновувачів української народної пісні, справжніх прихильників славетного колективу та  їх високого рівня виконавської майстерності. На творчий вечір завітали керівники району, трудові колективи різних установ та організацій, представники обласних, місцевих ЗМІ, жителі району.
З привітальним словом до всіх присутніх святкового лійства звернувся голова райдержадміністрації Пустовий С.М., який, окрім теплих, щирих слів на адресу всіх учасників колективу зазначив, що з моменту свого заснування, колектив під вмілим керівництвом Футимської  В.О. виховав в своїх лавах чимало гідних вокалістів ( 200 чол.), які ставали переможцями в районних, обласних, Всеукраїнських вокальних конкурсах. Поступово, їм на зміну, приходили інші, які переймали досвід своїх талановитих посередників, вдосконалюючи свою виконавську майстерність. До слів-привітань із ювілейною датою долучився також і голова районної ради П’яніщук С.В., який в своєму зверненні зазначив, що в колективі уже є свої сімейні династії, в ньому задіяні різні покоління з однією спільною творчою справою – через майстерне виконання, захоплення, любов до української пісні передавати ці найкращі почуття іншим людям.  Мав чудову нагоду звернутися  до хорового колективу і депутат обласної ради, директор СТОВ АФ «Ольгопіль» Каленич П.Є., який на протязі багатьох років поспіль всіляко підтримує його.
Після всіх сказаних привітальних слів представниками влади району було вручено грамоти райдержадміністрації та районної ради керівнику народного хорового колективу  АФ «Ольгопіль» Футимській В.О. та депутату обласної ради, директору СТОВ АФ «Ольгопіль» Каленичу П.Є. Крім цього, приємним моментом урочистої частини стали квіти від очільників району та подарунки (чоботи) усім виконавцям хорового колективу. Шестеро найстарших хористів, які радують своїм співом ще з моменту заснування славетного колективу, отримали із рук Каленича П.Є. грамоти та грошові винагороди.
Безперечно, всі присутні на заході з нагоди ювілейного творчого вечора «Закохані в пісню» отримали величезне задоволення від почутого та побаченого на сцені, і протягом усього концерту дарували винуватцям свята свої гучні оплески та виклики «Браво!»
 
 
 

 

123