Запрацювали мобільні сервісні центри МВС
02.10.19

Черговий раз громадянам Чечельницького району були надані послуги мобільного сервісного центру МВС в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Чечельницької районної державної адміністрації.

Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні сервісні центри, оснащені сучасним обладнанням, які працюють за графіком у віддалених населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС.

За допомогою сучасного обладнання працюють та обслуговують громадян у МСЦ МВС два адміністратори та фахівець Експертної служби МВС.

Мобільний сервісний центр МВС надає громадянам найбільш затребувані послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Загалом фахівцями сервісного центру було надано громадянам Чечельницького району 10 консультацій та виконано 9 послуг.

         Для подання заявок на отримання послуг мобільного сервісного центру звертайтеся до Центру надання адміністративних послуг Чечельницької райдержадміністрації за адресою: смт Чечельник, вул. Паркова, 2 або за телефоном (04351)2-13-56. Детальну інформацію щодо переліку  документів, необхідних  для отримання послуг можна дізнатися на веб-сайті Головного сервісного центру МВС України за адресою: https://hsc.gov.ua/index/poslugi/pro-mobilni-sts/.

123