Запрошуємо до участі у Міжнародному телефестивалі "ДИТЯТКО"
03.04.18

До 31 травня триває прийом дитячих відеоробіт (до 15 хвилин) до номінації «Місцеве самоврядування – це Ми!» Міжнародного телефестивалю "ДИТЯТКО".

Конкурсна робота має бути створена автором шкільного віку або дитячою студією (гуртком) та присвячена самоврядуванню. Буклет номінації можна завантажити ТУТ.

Номінацію «Місцеве самоврядування – це Ми!» запроваджено для заохочення дітей розповісти засобами екранної творчості про власне бачення майбутнього рідного краю. 

Познайомся з переможцями минулих років – їх історії можуть надихнуть тебе.

Розкажіть мовою невеликої відеороботи про місцеве самоврядування. Яким воно є і яким ви бажаєте його бачити. Зніміть сюжет про свою громаду і зміни, які у вас відбуваються. Дізнайтесь та розкажіть іншим про місцевих лідерів і результати їхньої роботи. Хто допомагає змінювати твоє село, селище, місто? Що з’явилося тут нового, цікавого, корисного за останній час? Важливе ваше бачення майбутнього місця, де ви живете. Ваші ідеї та пропозиції. Ваша участь у розбудові рідної країни. Покажіть, що і як можна змінити довкола.  Що можуть зробити і що вже роблять молоді люди, громадськість для розвитку.

Заповніть он-лайн заявку на сайті Фестивалю "ДИТЯТКО" і виграйте поїздку до штаб-кватири Ради Європи у Страсбурзі (Франція) за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».






Прес-центр ініціативи "Децентралізація влади": decentralization@minregion.gov.ua 

123