Засідання комісії з питань земельних ресурсів...
18.02.16

18 лютого  2016року  об 9 год в кабінеті голови районної ради відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань земельних ресурсів та охорони довкілля. 

В роботі засідання взяли участь члени комісії, голова районної радиСергій П’яніщук, заступник голови Наталія Крук, Кохановський О.В., начальник Держгеокадастру у Чечельницькому районі, Слюсар В.В., голова Бондурівської сільської ради, землевпорядник Бондурівської сільської ради  Малкович Н.П., депутат районної ради Мордач П.І.,гр.Петровська Н.В.

 Порядок денний засідання комісії був наступний  :

Члени комісії заслухали короткі звіти запрошених та  обговорили шляхи вирішення існуючих проблем.Зокрема депутати розглядали можливості виходу з боргової ями редакції газети «Чечельницький вісник ».  По завершенню обговорення було винесено рішення :

1. Про проект рішення 3 сесії районної ради 7 скликання «Про ефективність використання земельних та водних ресурсів у Чечельницькому районі».

2. Про затвердження технічної документаціїз нормативно грошової оцінки земельних  ділянок сільськогосподарськогопризначення, що надаються в оренду.

3. Про зняття з контролю рішень районної ради.

4. Розгляд заяви жителів Бондурівської територіальної громади.

По окремих питаннях думки членів комісії розділилися, депутати жваво дискутували щодо передачі земель в оренду та важелів впливу на недобросовісних орендарів, але врешті прийшли до спільної думки,що рішення має бути виключно в правовому полі, з урахуванням побажань  сільської громади .

             

       

 

123