Заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко провів засідання

 

Заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко провів засідання обласної комісії з питань надання земельних ділянок
Засідання обласної комісії з питань надання земельних ділянок у власність або користування фізичним та юридичним особам відбулось 15 квітня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка. Комісія була утворена розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 07 квітня 2014 року № 114.

На розгляд комісії надано проекти розпоряджень облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності, в тому числі надання в оренду земельних ділянок водного фонду із водним об'єктом у користування фізичним та юридичним особам, та проект розпорядження щодо скасування розпорядження Вінницької райдержадміністрації від 21 березня 2012 року № 288.

На засіданні комісії розглянуто 12 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держземагентства у Вінницькій області та 7 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації про надання в оренду земельних ділянки водного фонду з водним об'єктом, підготовлених Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

З них: про поновлення договорів оренди землі – 1, про надання згоди на поділ земельної ділянки – 2, про надання в оренду земельних ділянок – 4, про проекти розпоряджень щодо надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки та продаж земельних ділянок - 2 про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок – 1, проектів розпоряджень, про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, права на які виставляються на земельні торги - 1, про скасування розпоряджень облдержадміністрації – 1, про надання в оренду земельних ділянок водного фонду з водним об'єктом - 7.

За результатами роботи комісії шість проектів розпоряджень було погоджено без зауважень, по 13 зроблено певні зауваження та доповнення, з них 7 проектів розпоряджень запропоновано розглянути на наступному засіданні комісії після додаткового вивчення. 
Крім того, розглянуто та погоджено підготовлений Головним управлінням Держземагентства у Вінницькій області проект листа облдержадміністрації на Кабінет Міністрів України щодо відведення земельних ділянок у власність окремим громадянам для ведення індивідуального садівництва за рахунок земель історико – культурного призначення (рілля) на території Бохоницької сільської ради Вінницького району, за межами населеного пункту.
Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю ОДА