Завершився районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької гри
17.05.16

Днями завершився районний етап Всеукраїнської дитячо - юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), який проходив на базі  КЗ «Ольгопільська СЗШ  І-ІІІ ст.» Захід організовано за сприянням відділу освіти Чечельницької районної державної адміністрації та КЗ «Ольгопільська СЗШ І-ІІІ ст.».

     Учасниками змагань стали команди школярів  16 загальноосвітніх шкіл. 

    До програми гри включено всі види змагань, конкурсів та звітів, що передбаченні Умовами проведення всеукраїнського етапу гри. Не випадково суддівська колегія відмітила високий рівень підготовки та вишколу учасників, які взяли участь у конкурсі строю та пісні „Впоряд”, конкурсі звітів „Добре діло”, творчо-мистецькому звіті „Ватра”, інтелектуальній грі-вікторині „Відун”, силовому змаганні „Перетягування линви”,      долали туристсько-спортивну смугу перешкод, стріляли з пневматичної гвинтівки, надавали першу долікарську допомогу на етапі „Рятівник”. 

      У всіх конкурсах та змаганнях учасники гри  продемонстрували добру підготовку, злагоджені командні дії, індивідуальні вміння й навички. Всі рої  отримали перемоги в окремих випробуваннях. За найбільшою кількістю перемог призерами визнано КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст. №1», КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст. №2. Переможцем  заходу став КЗ «Стратіївський НВК І-ІІІ ст.».  

    Юних джур зі здобутками привітали начальник відділу освіти райдержадміністрації Деменчук Г.В., сільський голова Козоріз П.В., представники суддівської колегії. 

     Переможці отримали призи та  грамоти, всі учасники –подарунки.

     Висловлюємо вдячність за сприяння та підтримку у проведенні заходу провідному спеціалісту сектору молоді і спорту райдержадміністрації Голованю В.М. Слова подяки направляємо на адресу педагогічного колективу КЗ «Ольгопільська СЗШ І-ІІІ ст.» на чолі з директором Кікавським В.Г. за організацію, за смачну козацьку юшку.

Бажаємо юним козакам та їх наставникам не зупинятися на досягнутому, а ще з більшою силою та наполегливістю йти до  нових перемог.

 

 

 

   

123