Завод «Грін Кул» забезпечить роботою 1500 вінничан
03.04.18

Важливу роль у створенні сприятливих умов для розвитку української економіки відіграють іноземні інвестиції, зокрема, їх присутність впливає на досягнення соціально-економічного ефекту: підвищення рівня зайнятості, розбудова соціальної інфраструктури тощо.

«Обласна служба зайнятості активно долучається до співпраці з інвестиційними підприємствами, які заходять у Вінницьку область, щодо допомоги роботодавцю у підборі персоналу. Ми маємо напрацювання по рекрутингу для ТОВ «Електричні системи» та «Фуджікура». На черзі відкриття заводу холодильного обладнання «Грін Кул». Для нас це великий позитив – будуть створені нові робочі місця,» - каже директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Компанія «UBC group» найближчим часом відкриває у м.Вінниці надпотужний завод по виробництву холодильного обладнання. Компанія «UBC group» є одним з найбільших виробників промислового холодильного обладнання в Східній Європі.

Завод з виробництва холодильного обладнання «Грін Кул» - перше підприємство, яке будується на території Вінницького індустріального парку поблизу старого аеропорту, матиме площу близько 20 тис. квадратних метрів і дасть роботу 1500 мешканцям Вінниці.

«UBC group» інвестує близько 16 млн. євро у будівництво, яке триватиме до 2020 року.

На даний час підприємство формує штат працівників різних професій: інженерів з напрямку машинобудування; фахівців з якості; операторів верстатів з програмним керуванням; слюсарів механоскладальних робіт; нарядників холодильних апаратів; укладальників-пакувальників.

Підприємство пропонує:

- офіційне працевлаштування;

- своєчасну конкурентну заробітну плату;

- безкоштовне навчання та підвищення кваліфікації на підприємстві;

- комфортні та безпечні умови праці.

Більш детальну інформацію можна отримати у фахівців Лівобережного міжрайонного центру зайнятості м.Вінниці за адресою: м.Вінниця, вул.Привокзальна, 28 або ТОВ «Грін Кул», м.Вінниця, вул.Немирівське шосе, 213 (район старого аеропорту), телефон: 050 422 90 39.

 

www.beer-co.com

office-vin@uksnab.beer-co.com


Офіційний сайт Вінницької облдержадміністрації
 www.vin.gov.ua

123