Згуртованість заради вирішення національних проблем

Уже понад три місяці у східних регіонах України триває антитерористична операція. Понад три місяці наші захисники стоять на обороні Української державності та суверенітету, щоденно відвойовують захоплені сепаратистами території сіл та містечок, відновлюючи в них мирне життя.

І сьогодні, коли розпочалась вже третя хвиля часткової мобілізації, українські чоловіки знову стають пліч-о-пліч на захист рідної землі, усвідомлюючи, що навіть за потужної міжнародної підтримки саме їм належить боронити свою державу.

Тим, хто сьогодні перебуває на передовій, надзвичайно важливо відчувати нашу з вами турботу та допомогу, знати, що позаду – міцний тил. А мешканцям звільнених населених пунктів – усвідомлювати, що їх не залишено наодинці з бідою.

Приємно, що Вінниччина проявила свою активність у забезпеченні потреб учасників АТО та однією з перших підставила плече у наданні гуманітарної допомоги мирним жителям Сходу держави. І я хотів би висловити подяку усім мешканцям Вінниччини, благодійникам, меценатам, приватним підприємцям за їх громадянську активність, відповідальність та притаманне нашим людям безкорисливе та щире милосердя.

Також щиро дякую керівникам районних державних адміністрацій та районних рад, міським головам області за системну і безперебійну організацію та координацію збору вантажів із гуманітарною допомогою.

Наші спільні дії, наша згуртованість заради вирішення національних проблем та готовність прийти на допомогу є найкращим свідченням того, що Україні як державі – бути. І допоки біль та турботи ближнього знаходитимуть відгук у наших серцях, а відповідальність за власне майбутнє буде аксіомою для кожного – переконаний, що нікому не вдасться нас перемогти.