Зимова академія
06.12.17

Департамент освіти і науки Вінницької ОДА  з 01 грудня по 03 грудня 2017 року  провів ІХ обласну Академію управлінської майстерності для лідерів учнівського самоврядування на тему: «Відповідальне лідерство - шлях до успіху». Чечельницький район представляли голова Чечельницької районної організації учнівського самоврядування "Лідер" – Фурман Ангеліна, учениця 8 класу КЗ "Білокамінська СЗШ І-ІІ ст." та Токарчук О.І. координатор ЧРОУС «Лідер», заступник директора з НВР Чечельницького РБДТ.

      В перший день роботи відбулось відкриття обласної Академії управлінської майстерності. Під час пленарного засідання виступили О.А.Чорна, заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА; Лісогурська Т.І.,начальник відділу позашкільної освіти, виховання та шкіл-інтернатів. Керівники наголосили, що саме лідери учнівського самоврядування сьогодні є рушійною силою для зміни нашого майбутнього. Досвідом співпраці районних рад старшокласників з органами місцевої влади та громадськими організаціями поділились Вінницький, Крижопільський, Немирівський, Погребищенський та Торстянецький райони.

Наступним кроком у роботі лідерів та координаторів учнівського самоврядування області був тренінг на тему "Ораторська майстерність лідера".Завершився робочий день відпочинком у розважально-ігровому боулінг-центрі "Анастасія".

Другий день подарував усім учасникам обласної Академії ще більше вражень та позитивних емоцій. Ми побували у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса на діловій грі "Місто професфі". 02 грудня в Університеті проходив День відкритих дверей. З метою профорієнтаційної роботи для всіх відвідувачів студенти та працівники університету проводили анкетування, бесіди, пізнавальні ігри та проводили лабораторні досліди.

 На базі КВНЗ «Віницька академія неперервної освіти» для лідерів учнівського самоврядування Ужун Людмила, методист Вінницького ОЦТТУМ організувала  проведення мультипроекту "Слуга народу".

Для координаторів учнівського самоврядування Людмила Заєць, методист Вінницького ОЦТТУМ - майстер-клас «Каліграфія». Після навчання ми мали можливість подивитися виставу «Лікар мимоволі» у Вінницькому драматичному театрі ім. М.К. Садовського.

          В останній день зимової Академії лідери зустрілися з представниками молодого осередку партії "Самопіміч" м. Вінниці.Наступним кроком у роботі була презентація мультипроекту "Слуга народу". Підсумком збору стало вручення сертифікатів учасникам Академії управлінської майстерності.

ОлесяТокарчук, заступник директора з НВР Чечельницького РБДТ

   

123